fanfan napisał(a):

Człowieku Ty jesteś chyba pomylony , może jeszcze każda bramka stracona przez Wisłę jest po błędzie Pawełka? Pawełek przy trzech bramkach które podałeś nie popełnił żadnego błędu ale widocznie brakuje Ci argumentów i musiałeś zmienić nieco fakty . Przy 4 bramce Mariusz mógł się lepiej zachować ale obrońcy w tej sytuacji znacznie gorzej się zachowali. Pawełek w tym sezonie broni bardzo dobrze , niektórym na forum widocznie to nie za bardzo pasuje bo ich ulubiony cel ataków ostatnio dobrze się spisuje i nie mogą go zmieszać z błotem i zwyzywać . Mariusz jest dobrym bramkarzem , ma wysokie umiejętności ale ma problemy z psychiką właśnie przez taki obrzucanie go gównem za każdy błąd który może zdarzyć się każdemu bramkarzowi !
|
Masz inną opinie to nie obrażaj od razu. Bramkarz jest od tego, żeby czasem naprawiać błędy obrońców. Nie mam zamiaru się z tobą kłócić i wymieniać Ci co Pawełek zrobił źle, bo i tak będziesz go wielbił dalej. Zastanów się tylko i policz sobie ile bramek od początku swojej gry w Wiśle zawalił Pawełek i ile mógł zawalić, gdyby nie jakieś cudowne szczęście lub pomoc obrońców. Ja mam inne wymagania co do niego. Dla Ciebie jest Bogiem jeżeli złapie parę piłek lecących w niego. OK.
Całe szczęście klub chyba podziela moją opinię i nie spieszy się z zaoferowaniem mu nowego kontraktu.