Jak juz jestesmy w temacie teorii spiskowych to dorzuce do pieca hehe
A tak serio. Cos mi wlasnie switalo w glowie ze madra komisja ligi lubi rozdawac kary finansowe za wszystko. Poszperalem troche po necie i wyczytalem ze Widzew dostal kare za obrazanie pilkarza WIsly Krakow (w meczu Widzew- Wisla oczywiscie) plus za WULGARNE okrzyki, my tak samo za wulgarne i antysemickie okrzyki dostalismy kare. Tutaj potwierdzenie,
http://www.legionisci.com/news/38994...rze_Slask.html
I teraz pytam. Jaka ku..a kare musialyby dostac zydy za te ich czeresniactwo? Na ich meczach leci chyba najwiecej bluzgow w kazdej kolejce a w derbach zawsze daja popis swojej inteligencji. Ogladalem mecz Widzew-Wisla w tv i z perspektywy tv jakos nie slyszalem az tak duzo wulgaryzmow, dalo sie wytrzymac a jak pisalem wczoraj czy przedwczoraj na meczu derbowym az uszy puchly od tych wulgaryzmow! I gdzie teraz jest madra komisja ligi? Czemu co mecz klub z Kaluzy moze wyzywac Wisłe bezkarnie? Czemu na derbach co drugie slowo to k..a? Jak pisalem wczesniej powinno sie cos zrobic z "kibicami" z Kaluzy bo to naprawde moim zdaniem juz nie jest smieszne, to jest zbior najwikszej patologii w Polsce, jedyna grupa kibicowska w Polsce i pewnie na swiecie zbudowana na nienawisci do rywala. Nie to zeby mnie to jakos specjalnie bolalo ale to jest przerazajace jak mozna na meczu, pod oslona sportu i kibicowania pielegnowac pokolenia patologii ktore wychowuja sie w Cracovii
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.