Generalnie wszystko co napisałeś jest mistrzostwem świata

.Idealny podwładny, broniący swojego guru

....'prezes ma niestety za miękkie serce'

-sory za ten sarkazm ale nie mogę

Zostają tylko najwierniejsi...powinniście autentycznie uszyć taką flagę, gdzie w żadnym razie nie wyśmiewam się z naszej klubowej flagi, która jest strzałem w 10.
Cóż można dodać...Radny nie wyszedł z sekty tylko radnego z sekty wyrzucili.Ty należysz do sekty będąc jej członkiem a nie ja , więc pewnie wiesz lepiej...A czy Rostowska i Jakubiak wyszły, czy je wyjebali

Zrobiły to z własnej woli

..To jest właśnie sekta, tak jak radnego usunięto(jak piszesz) tak i je usunięto bo śmiały się w czymś z guru nie zgadzać.Oni wszyscy zapisywali się do prawicowej partii a nie do partii w której szaleństwo staje się normalnością.
A wiesz co mnie najbardziej śmieszy?To że z tym szaleństwem , zostajecie sami.Kpisz jeśli piszę o sekcie a ludzie od zawsze zajebiście Wam przychylni, nie są w stanie znieść tego co się u Was dzieje.Oddani sprawie, Anty PO 24/h ale nie sekciarze którzy idą w ogień, nawet w najbardziej absurdalny.Przykład?Choćby Ziemkiewicz z Rzepy - nazywa Was SEKTĄ - gość nienawidzący PO i przychylny Wam zawsze, czytałem o Zakonie Kaczyńskiego, nie pamiętam kto , za późna pora ale też osoba po Waszej stronie i myślę że każdy kto nie jest wyznawcą Jarka , widzi co jest grane...Nie przerzuci się , będzie takim samym krytykiem obecnego układu jakim był ale zauważy że Twój guru szkodzi sprawie i to szkodzi ogromnie.
Ale nie Ty - Ty jako żołnierz będziesz brnął do końca.Powodzenia