Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 03:35
Młody, zdolny , na dorobku

Trenuje od 1999 roku - 11 lat. Ma 41 lat. Ale w Polsce nadal go będą tak określać.

Panowie, ja też chcę transferów. też chcę zawodników o większych umiejętnościach. Ale równocześnie chcę trenera który wyciśnie z tych gości 110%i nie będzie pękał na wyjeżdzie przed Lechem Poznań.

Ten trener to jest właśnie podsumowanie polityki Cupiała z ostanich lat. Ściąganie odpadów z zagranicy. Bo jak inaczej nazwać gościa który miał być asystentem w Bredzie a z przypadku zrobili go 1 trenerem.

Pozatym co to jest Breda że my mamy się na nich wzorować i podkupowywać im trenera.

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...Maaskant_.html

I oto taki facet nas trenuje, im więcej czytam, tym wieksze przerażenie mnie ogarnia kogo oni sciagli.

A skąd wiadomo że w 2 lidze holenderskiej nie ma układów i robionych awansów.

Niech lepiej ktoś przypomni naszemu trenerowi że w Polsce nie mamy Barażów. Tutaj z 8 miejsca do pucharów się nie załapie. Maaskant to nie jest trener który trenował w tamtejszej 1 lidze. Facet trenował w wiekszości w 2 lidze i od święta w pierwszej.

Czy nadal kogoś dziwią nasze wyniki w tej rundzie.
Ostatnio edytowane przez wwf : 07.11.2010 o godz. 04:08.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując