Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2010, 00:01
Ja mam tylko nadzieję, że ci co dziś tak głośno krzyczeli "wszyscy wstają i śpiewają" a potem z automatu bo tak należy przecież "ruszcie dupy" ruszą swoje na kolejne mecze Młodej Wisły bo z dotychczasowych wizyt na stadionie Wawelu i przy R22 odnoszę wrażenie, że to inni powinni wam zaśpiewać "ruszcie dupy"!

Cytat:
no przepraszam cie bardzo ze przyspiewki anty cie urazily :|
mnie akurat nie uraziły ale mnie irytowały, że zamiast usłyszeć

Cytat:
# Jak długo na Wawelu- Hymn
# Biała Gwiazda na niebie się mieni
# Chłopcy z Reymonta
# Chociaż w świecie
# Gdzieś w starym mieście

j... żydów sk...

# Moja jedyna miłość
# Na polu jest mrok
# Najwspanialszy klub na świecie

cracovia to
to słyszałem

Cytat:
barak 6
jabać zydów
cracovia to....
pzpn

Wisła to jest potega

ch... ci na imię
legia to
majchrowski skur...

jazda jazda jazda

nie jestesmy aniołami....
jebac zydow
barak 6
cwel
różnicą chyba widać

Cytat:
fakt faktem bylo bardzo duzo Anty(kolo mnie siedzialy osoby ktore je liczyly na koniec wyszlo ponad 100 w calym meczu) ale mielismy do tego prawo!
w przyszłej rundzie mam nadzieję, na meczu Ekstraklasy zobaczysz jak wygląda doping w meczu derbowym i jak będzie wyglądało prawo do bluzgów na Cracovię.

jak się za coś zabieracie to róbcie to mądrze i z głową bo my nie Cracovia ale WIELKA WISŁA jesteśmy!

Brawo dla Młodej Wisły pokonali odwiecznego rywala i są na chwilę obecną liderem. Brawo Wiślacy! Wisła Pany!
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.11.2010 o godz. 00:18.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując