|
Jeżeli ma być wyprzedaż to ja osobiście zacząłbym od Małeckiego. Nawet nie chce mi się oceniać jego umiejętności/możliwości piłkarskich. Raz gra lepiej, raz gorzej, czasami nawet zdarzy mu się zagrać bardzo dobrze. Ja po prostu nie chcę w Wiśle człowieka który w każdym meczu wyzywa innego piłkarza(y) Wisły jak ostatnią szmatę. Sam gra jak ostatnia pokraka ( niestety ale wczoraj tak było) a ma pretensje do całego świata. Kiedyś dostałem bana za to, że nazwałem Małego burakiem. Dlaczego on jeszcze nie dostał bana na grę w Wiśle skoro w każdym meczu traktuje innych graczy swojej drużyny jak wrogie ścierwo? Wczorajsze pretensje do Żurawia w meczu, w którym Małecki spierd... chyba każdą piłkę którą posiadał ....
Nawet gdyby osiągnął poziom Messiego nie chcę go w tej drużynie. Niestety granica między walecznością a osiedlową agresją jest bardzo płynna.
Co do sytuacji po golu Boukhariego (słynna już radość cząstkowa że tak powiem) jeżeli by to faktycznie nie był przypadek ( a ciągle mam nadzieję że tak jest) to patrząc na to co się dzieje coraz bardziej zaczynam zastanawiać się czy jedynym ratunkiem dla Wisły nie jest aby sprzedanie wszystkich - słownie wszystkich- w piz..u i z pełną świadomością straconego sezonu tworzenie drużyny od nowa.
I taki mały edit: ktoś napisał że jak będą takie jaja u nas w klubie chyba pójdzie na odwyk od Wisły. Szczerze to po przeczytaniu listu o Maaskancie plus po ewentualnym wywaleniu Maaskanta i ewentualnym zatrudnieniu kogoś pokroju Zielińskiego czy innego Ulatowskiego zacznę się zastanawiać nad tym samym. Nie, to nie wyniki mnie przerażają.Jestem kibicem Wisły od ponad 20 lat. Kibicowałem Wiśle w II lidze, przeżywałem niejedną porażkę. Różnych działaczy, trenerów i inne osoby związane z Wisłą musiałem "przełykać" mentalnie ale to co się teraz wyprawia wokół mojego kluby zaczyna powodować odruch wymiotny. Wiem kiedyś bywało gorzej - bywały sprzedawane mecze itd. Tylko, że może ja byłem bardziej naiwny. Coraz bardziej zaczyna mi się wydawać, że my kibice jesteśmy tylko po to żeby zostawiać kasę. Zaczynam mieć wrażenie, że jesteśmy traktowani jak banda idiotów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 06.11.2010 o godz. 22:57.
|