Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 20:25
Wiem, ze to plotki, ale w kazdej plotce jest jakies ziarno prawdy a tak na powaznie to chodziłoby mi o to, zeby Cupiała przed zwolnieniem nie odstraszała kwota jaką musiałby wypłacić, ale o to, żeby trener miał komfort pracy.Taki sam jaki Maaskant dał Pawełkowi a ten odwdzięcza sie nam taka gra(chociaz nie jestem zolennikiem przedluzania jego kontraktu.Uwazam, ze Wisła zasluguje na lepszego bramkarza).Poniewaz komfort psychiczny i zaufanie to bardzo, bardzo duzo.Chcialbym wiedziec, ze BC lub Basałaj powiedzieli mu słuchaj Robert masz ze Stanem 2 lata na zbudowanie druzyny i jesli ktos tu zostanie zwolniony to pilkarze, ktorzy twoim zdaniem nie nadaja sie do tej druzyny(czyt. nic nie wnosza, nie ma w nich checi walki, sa za slabi pilkarsko itd).BC juz dawno nie udzielil zadnego wywiadu i stad te nasze ciagle domysly co siedzi w jego glowie.Jezeli trener bedzie czul ze nie ma wsparcia zarzadu, kibicow bo presja wyniku jest tutaj tak wysoka to i on bedzie gorzej pracowal pod taka presja.Przeciez trzeba zrozumiec, ze on przyszedl do nas z innego kraju nie wiedzial nic o polskiej lidze i trzeba mu dac czas i przede wszystkim duzy kredyt zaufania na poznanie realiow, zawodnikow itd.Sam jestem emigrantem i tez zajelo mi troche zanim sie zainstalowalem w nowym otoczeniu, a on musi ogarnac duzo wiecej niz ja mialem na glowie pozdrawiam
Odpowiedz cytując