Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 20:17
Rafee napisał(a):Wyświetl post
Kowalski chyba "zaszalał" wieczorem http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0595933450.jpg
(lewy dolny róg zdjęcia)
Nie . On po prostu chciał trafić na stronę mistrz drugiego planu

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ale Ty jesteś człowieku.... Nic do niego nie mam jako do człowieka, szanuje go jak każdego Wiślaka, a skoro już jest zawodnikiem Wisły, to chyba mam prawo wypowiedzieć się na temat gry jaką prezentuje.

Żyj sobie dalej w świecie, że Mariusz jest super goalkeeperem i sraj w gacie przy każdym strzale na naszą bramkę. Jeszcze na początku sezonu całe forum po nim jechało, a teraz kiedy udało mu się parę razy złapać piłkę, to robicie z niego wielkiego super wywalonego w kosmos bramkarza. A tak dla przypomnienia:
Ruch - Wisła 2-0 - bramka na 2-0 błąd Mariusza
Bełchatów - Wisła 1-1 bramka na 1-0 błąd
Górnik - Wisła 1-0 bramka na 1-0 błąd

Wisła - Lechia 5-2 bramka na 4-2 błąd (sam się nawet przyznał)
Po prostu mam dość zastanawiania się przed każdym spotkaniem, czy tym razem Pawełek zagra dobrze, czy uraczy mnie babolem.
Człowieku Ty jesteś chyba pomylony , może jeszcze każda bramka stracona przez Wisłę jest po błędzie Pawełka? Pawełek przy trzech bramkach które podałeś nie popełnił żadnego błędu ale widocznie brakuje Ci argumentów i musiałeś zmienić nieco fakty . Przy 4 bramce Mariusz mógł się lepiej zachować ale obrońcy w tej sytuacji znacznie gorzej się zachowali. Pawełek w tym sezonie broni bardzo dobrze , niektórym na forum widocznie to nie za bardzo pasuje bo ich ulubiony cel ataków ostatnio dobrze się spisuje i nie mogą go zmieszać z błotem i zwyzywać . Mariusz jest dobrym bramkarzem , ma wysokie umiejętności ale ma problemy z psychiką właśnie przez taki obrzucanie go gównem za każdy błąd który może zdarzyć się każdemu bramkarzowi !
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.11.2010 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując