Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 19:34
Witam.Martwią mnie coraz bardziej plotki, iż Maaskant zostanie zwolniony juz w trakcie rundy, w trakcie której został zatrudniony(sic!).Byłoby dowodem na to, iż za czasów BC już nic się nie zmieni i nie zbudujemy niczego od podstaw.W związku z ciągłym dyletanctwem naszego szefostwa miałbym gorący apel do Markusa lub Kota (ktorych teksty niezwykle cenię) lub kogoś kto czuje się na siłach o napisanie listu otwartego do BC lub Basałaja (wiele takich ciekawych popartych konstruktywnymi argumentami tekstow przewineło sie przez forum zapewne, niestety niezauwazone przez nikogo decyzyjnego).Listu o sytuacji w jakim znalazl sie klub oraz z zaproponowanymi kilkoma rozwiazaniami jak nalzealoby wyjsc z zaistnialej sytuacji.Miałbym nadzieję, ze list taki pozostawiony jako głowny na stronie wislakrakow.com byc moze zostalby zauwazony przez kogos z "góry" i ktos wzialby sobie do go do serca.Bo jezeli ktos znowu wpadnie na pomysl, ze dzisiejsze wyniki to tylko wina trenera, wiec nalezy go zmienic i stracic kolejne pare miesiecy i nic z tego nie wyniknie to ja nie widze szansy przy tym wlascicielu na jakikolwiek progres.gdyz to co sie dzieje od paru sezonow to jak dla mnie rownia pochyla w dół i jak ktos tego nie widzi jest po prostu ślepy.pozdrawiam
Odpowiedz cytując