Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 19:18
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Nic do gościa nie masz? A to dobre! Bo przeglądajc twoje posty po każdym meczu Wisły, skupiasz się tylko na jednym zawodniku. Oto przypkłady:

Po meczu z Lechem:
"Już kiedyś pisałem, że Pawełek jest po prostu przeciętny i ponad to co obecnie prezentuje już nigdy się nie wybije. Moim zdaniem piłka na 1-1 jak najbardziej do obronienia."

Po meczu z Górnikiem:
"Ja oczekuję jednej rzeczy. Niech sobie chłopak podpisze kontrakt z jakimiś kebabami. Dorobi sobie kaski i w końcu opuści Wisłę." ( o Mariuszu Pawełku)

Znalazłeś sobie kozła ofiarnego i co mecz po nim jedziesz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że po meczu z Cracovią nie masz nic do zarzucenia Mariuszowi.

P.S
Usuńcie to jeszcze raz to się w...
Ale Ty jesteś człowieku.... Nic do niego nie mam jako do człowieka, szanuje go jak każdego Wiślaka, a skoro już jest zawodnikiem Wisły, to chyba mam prawo wypowiedzieć się na temat gry jaką prezentuje.

Żyj sobie dalej w świecie, że Mariusz jest super goalkeeperem i sraj w gacie przy każdym strzale na naszą bramkę. Jeszcze na początku sezonu całe forum po nim jechało, a teraz kiedy udało mu się parę razy złapać piłkę, to robicie z niego wielkiego super wywalonego w kosmos bramkarza. A tak dla przypomnienia:
Ruch - Wisła 2-0 - bramka na 2-0 błąd Mariusza
Bełchatów - Wisła 1-1 bramka na 1-0 błąd
Górnik - Wisła 1-0 bramka na 1-0 błąd
Wisła - Lechia 5-2 bramka na 4-2 błąd (sam się nawet przyznał)
Po prostu mam dość zastanawiania się przed każdym spotkaniem, czy tym razem Pawełek zagra dobrze, czy uraczy mnie babolem.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 06.11.2010 o godz. 19:33.
Odpowiedz cytując