Lysy napisał(a):

Nic do gościa nie masz? A to dobre! Bo przeglądajc twoje posty po każdym meczu Wisły, skupiasz się tylko na jednym zawodniku. Oto przypkłady:
Po meczu z Lechem:
"Już kiedyś pisałem, że Pawełek jest po prostu przeciętny i ponad to co obecnie prezentuje już nigdy się nie wybije. Moim zdaniem piłka na 1-1 jak najbardziej do obronienia."
Po meczu z Górnikiem:
"Ja oczekuję jednej rzeczy. Niech sobie chłopak podpisze kontrakt z jakimiś kebabami. Dorobi sobie kaski i w końcu opuści Wisłę." ( o Mariuszu Pawełku)
Znalazłeś sobie kozła ofiarnego i co mecz po nim jedziesz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że po meczu z Cracovią nie masz nic do zarzucenia Mariuszowi.
P.S
Usuńcie to jeszcze raz to się w...
|
Ale Ty jesteś człowieku.... Nic do niego nie mam jako do człowieka, szanuje go jak każdego Wiślaka, a skoro już jest zawodnikiem Wisły, to chyba mam prawo wypowiedzieć się na temat gry jaką prezentuje.
Żyj sobie dalej w świecie, że Mariusz jest super goalkeeperem i sraj w gacie przy każdym strzale na naszą bramkę. Jeszcze na początku sezonu całe forum po nim jechało, a teraz kiedy udało mu się parę razy złapać piłkę, to robicie z niego wielkiego super wywalonego w kosmos bramkarza. A tak dla przypomnienia:
Ruch - Wisła 2-0 - bramka na 2-0 błąd Mariusza
Bełchatów - Wisła 1-1 bramka na 1-0 błąd
Górnik - Wisła 1-0 bramka na 1-0 błąd
Wisła - Lechia 5-2 bramka na 4-2 błąd (sam się nawet przyznał)
Po prostu mam dość zastanawiania się przed każdym spotkaniem, czy tym razem Pawełek zagra dobrze, czy uraczy mnie babolem.