jachting napisał(a):

Co tam wypatrzyłeś takiego , jakie to ograniczenia ?
Na podstawie taśm z wykładami tego gościa wydano ponad 400 różnych ksiązek na całym świecie .
On jest doceniany i podziwiany przez takich ludzi jak choćby Frederico Felllini , Deepak Chopra ,Dalai Lama ,Tom Robbins i wielu innych .
Odnieś się proszę do mojego tekstu , albo do tego filmiku , chciałbym przejrzeć na oczy , może się czegoś naucze , coś zrozumiem .
.
Acha , no to chyba że tak ... tyle że jest to uproszczenie i uogólnienie a taka postawa jeśli ją przyjmiesz jest ograniczeniem .
|
postawa nie jest ograniczeniem - ograniczeniem jest łykanie tych bredni.
Jeśli Ty mówisz o Fellinim - to ja Ci powiem, że idee Stalina były wysławiane przez Wisławę Szymborską - wielką noblistkę. I teraz pytanie co o czym świadczy - czy wysławianie przez Szymborską Stalina świadczy o wielkości Stalina, Szymborskiej czy o Komitecie Noblowskim ?
Jeśli chodzi o tego kolesia - to nawet nie trzeba być praktykującym katolikiem ani nawet wierzącym , żeby stwierdzć, że konkluzja tego mędrca jest znana chyba tylko jemu.
Właśnie chrześcijanie są tą grupą która patrzy w przyszłość - zarówno dlatego, że całe życie jest inwestycją w życie wieczne, jak również dlatego, że Bóg nakazał czynić sobie ziemię poddaną.
Nie będą wspominał o takich frazesach w Biblii jak to, że jest czas siania i zbierania.
Żeby wiedzieć takie rzeczy - trzeba po prostu mieć trochę oleju w głowie.
Gośc wyważa otwarte drzwi- kwestia darwinizmu już została w kościele rozstrzygnięta a jego brednie łykają chyba albo mało kumaci albo raczej ludzie totalnie zagubieni
------------------------------------
o kurcze od 2 miechów Bolek jest już oficjalny a ja dopiero dziś się dowiedziałem. W mediach cisza była zupełna
http://news.money.pl/artykul/walesa;...,0,667879.html