Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 14:14
Cytat:
Jaroo1, jak to jest, że kompleksy odzywają się 350km od Krk? I nie płacz, że Cracovia co chwilę śpiewa na Wisłę, bo to na pewno nie było 70%, tylko nateżenie takie samo co na Wiśle na Cracovię...
I widzisz jak to jest. Ja nic nie napisalem zlosliwie tylko stwierdzilem fakty a Ty juz sie wykazales porcja hipokryzji i zaklamania. Naprawde uwazasz ze Wisla tyle samo spiewa wrzutow na Cracovie co oni na nas? Czlowieku z calego sezonu by sie tyle tego nie zebralo co wczoraj na Kaluzy! Chcesz oklamac nas a przede wszystkim samego siebie. Moze jeszcze powiesz ze na Wisle jest tak samo jak na Cracovii i jak sie spiewa wrzuty na Cracovie to brzmi to 10 razy glosniej niz piosenki ku chwale Wisły?
Nie wiem czy wczoraj proporcjje byly 70/30, wydawalo mi sie nawet ze 99/1 bo jak spiewali WTSK czy Malecki gej czy inne .... Ci na imie Malecki... to az mi sie szyby trzesly w oknach a jak spiewali cos tam o Cracovii to tylko jakies mruczenie slyszalem. Hmm dziwne. To jest patologia z ktora powinno sie cos zrobic bo naprawde to jest az niesmaczne zeby tak sie napinac co mecz a wczoraj to juz byl szczyt wszystkiego. Do tego tak jak mowie klamczuchy i hipokryci i nadal podtrzymuje ze Wy jestescie podobni + macie prezesa debila ktory osmiesza Was i nasz kraj. Polemizuj ze mna ale na jakies argumenty bo ja postawilem wydaje mi sie trafna teze a Ty wyjezdzasz z tekstami ze na Wisle jest tyle samo anty co na Cracovii ;/ ehh

I to nie sa moje zadne kompleksy tylko moje zdanie. Nie wazne gdzie mieszkam, moge mieszkac na ksiezycu ale juz do konca zycia moje serc bedzie bilo dla Wisly wiec dlaczego mam sie nie wypowiadac jako Wislak Ja zadnych kompleksow nie mam bo jak ide na mecz WIsly to mam w dupie jakichs zydow i ide kibicowac Wiselce a nie sie podniecac ze krzykne cos na Cracovie a tam jak jest? Jak maja krzyczec dla Cracovii to kazdy mruczy a jak na Wisle to dra morde. To oni maja kompleksy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.11.2010 o godz. 14:17.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując