Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 12:55
Powiem tak: Zero obiektywizmu bedzie z jednej i drugiej strony Nie piszcie zeby PDP ( sorry ale szybciej sie pisze ) spadal z forum bo tak nie mozna Zawsze milo podyskutowac w wiekszym gronie kibicow innych klubow.

Zachowanie Cracovii jakie jest kazdy widzi, to samo tyczy sie Lecha ( chociaz z roku na rok jest tego mniej ), Polonia Warszawa w sumie jakos momentami trzyma fason ale jezdzimy sobie nawzajem.

W Krakowie to jest tez inna sytuacja niz u Nas. Cracovii sporo wiec i akcenty inaczej sie rozkladaja.
Mam jednak wrazenie ze za duzo u nich jest anty i mowie to z perspektywy widza. Wisla tez jezdzi po Pasach ale nie w takich ilosciach. Kazdy moze to zobaczyc podczas ogladania spotkan tych druzyn.
Przykre ze kibice Cracovii bardziej nienawidza Wisly niz kochaja swoj klub...to jest chore.

W Warszawie Polonii jest o wiele mniej niz Cracovii w Krakowie wiec i sam doping inaczej wyglada Owszem sa jazdy ale nie ma swinsich lbow, 90% anty podczas dopingu i tysiecy szalikow czy innych gadzetow anty. Za to Polonia ma u mnie maly bo maly ale jednak plus. Z drugiej strony jak pisalem w wiekszosci chodza kanalami wiec moze tam jada 100% anty Tego nie wiem

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując