Temat: Wisła Pany !
Wyświetl pojedynczy post
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 12:23
A pasy i się już godzą na I ligę , twierdząc , że trzeba uporządkować ten burdel i tam się najpierw ograć-jak to wczoraj wyczytałem w ich stronie oficjalnej. Dla mnie ich doping również był słaby w dodatku niestosowny , zamiast wspierać drużynę głownie skupiali się na śpiewach w naszym kierunku oraz w taki chamski sposób obrażając Małego. I odpowiedzieli Resovii taką samą przyśpiewką w ich stronę z meczu stulecia rzeszowskiego klubu z Wisłą. A wracając do Patryka to jest jednym z moich ulubionych graczy. chłopak naprawdę ma duży talent. Wczoraj jakby wcześniej decydował się na zagrania czy strzały i poprawił wrzutki zagrałby bardzo dobre zawody. Widać , że jest szybki , silny , z dobrym dryblingiem , niejednokrotnie wydawał się szybszy z piłką od pasiaków uciekając im , tylko zabrakło w odpowiednim momencie tej właściwej decyzji. Ale jeszcze wszystko przed nim , jeśli poprawi te elementy to myślę , ze na stałe zadomowi się w jedenastce. I jak troszkę się przytemperuje to nawet szansa na powrót do kadry
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując