Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 09:56
Sa w Polsce 2 druzyny ktore powinno sie dla dobra narodu zlikwidowac. Jest to Polonia Warszawa, bez kibicow, bez dopingu z prezesem debilem ktory osmiesza siebie a i caly nasz narod. Drugim przypadkiem jest Cracovia. Ja jakbym poszedl na ich mecz to chyba bym ze spuchnietymi uszami wyszedl. Wiadomo nikt nie jest swiety ale zeby na kazdym meczu spiewac to samo o nas i jeszcze wczoraj poswiecac nam z 70% dopingu to to jest po prostu niesmaczne juz. Nie wiem gdzie oni znajduja te kilka tysiecy debili ktorzy przychodza jednak na ich mecze zeby sluchac tej patologii co co druga piosenke spiewa cos na Wisle. Generalnie mysle ze oni powinni dostawac jakies kary od tej smiesznej ekstraklasy. Kary zamkniecia stadionu i by sie skonczyla "zabawa". Nawet ogladajac ich mecze w tv to az wstyd zeby np dac ogladac mecz kobiecie czy dziecku. Jest roznica zabluznic raz na 15 minut a bluznic co minute. Nie znam kibicow Cracovii ale mysle ze to jest najgorsze menelstwo i patologia zebrana z Krakowa i okolic. Normalny czlowiek by powiedzial "dobra ja juz odpuszczam z tym antydopingiem bo to jest zalosne i smieszne". A tam sie jaraja tym ze moga nas powyzywac. Od dawna wiedialem ze aby kibicowanie zydom bierze sie z nienawisci do Wisly ale naprawde to jest taka patologia ze ktos (Ekstraklasa?) powinien sie tym zajac. A najbardziej rozjebal mnie wczoraj komenator ktory w pewnym momencie zaslyszal fragment pozytywnego dopingu i powiedzial cos w stylu ze przy takim dopingu chce sie grac.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując