Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 02:25
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Weźcie nie róbcie jaj z tym Pawełkiem. Nic do gościa nie mam ale on jest po prostu przeciętny. Pykać to on sobie może w jakimś ligowym średniaku ale nie w Wiśle, bo to nie ten poziom
Nic do niego nie masz, ale po każdym meczu ligowym go krytykujesz? Jak dla mnie to Mariusz jest takim Twoim kozłem ofiarnym i najbardziej cieszy Cię, jak puści jakiegoś babola, bo wtedy możesz wejść na forum i ponarzekać " spójrzcie jaki błąd, czyli miałem racje, to beznadziejny bramkarz"

Tak z ciekawości sprawdziłem, co pisałeś po poprzednich meczach Wisły i bingo, jazdy na Mariusza:

Po meczu z Lechem:
"Już kiedyś pisałem, że Pawełek jest po prostu przeciętny i ponad to co obecnie prezentuje już nigdy się nie wybije. Moim zdaniem piłka na 1-1 jak najbardziej do obronienia."

Po meczu z Górnikiem:
"Ja oczekuję jednej rzeczy. Niech sobie chłopak podpisze kontrakt z jakimiś kebabami. Dorobi sobie kaski i w końcu opuści Wisłę. " (dyskusja o Mariuszu Pawełku)

Mam szukać dalej?

Co do meczu, to cieszy zwycięstwo, a nie gra Ale już przed sezonem przepowiedziałem, że z tej mąki chleba nie będzie. Martwi mnie coraz bardziej Robert i jego nietrafione, spóźnione zmiany, oraz brak młodzieży w zespole, choć ci ostatni powinni już teraz stopniowo dostawać szanse pokazania się w pierwszym zespole.
Odpowiedz cytując