Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 01:33
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
To że walczyli to jeszcze gorzej bo świadczy tylko o tym że nie brak im ambicji tylko że trener nie potrafi zrobić z nich drużyny.
Ile Ty masz lat?Sory ale co Ty...w 2 miesiące, po przygotowaniach ze zgrai przeciętnych grajków chcesz drużynę?
Ja wszystko rozumiem ale tego nie rozumiem - czemu macie owsiki w dupie.Zrobienie różnicy to w .... roboty, tysiące powtórzeń.Czas cudotwórców skończył się być może chwilowo we Wrocławiu.Jak chcecie trenera z dobrymi numerami w komórce to nie ten czas.To Mourinho mówi dostając zajebiste zespoły i w cholere kasy na transfery - drugi rok to będzie ten rok

A tu w zespole z którego wyciśnięto ostatnie soki....po 2 miesiącach ludzie skreślają kolesia.To nie gra Wisły jest porażką tylko te pozbawione jakichkolwiek argumentów oczekiwania, szczególnie że na długo przed Maaskantem - kilka/naście osób grzecznie bądź mniej grzecznie, próbowała wytłumaczyć że będzie lipa, że tak się nie da.

Ogarnij Komiinku temat, popatrz za okno, na inne zespoły, inne ligi...przecież jest taka masa przykładów że to nie jest takie proste

Prawda jest taka że osaczanie Maaskanta(nie tu na forum ale w realu),powoduje to że to ma bardzo małe szanse powodzenia.Maaskant prawdopodobnie skończy jak Petrescu i wszyscy będziecie mieli zafundowany następny cyrk - ta sama lipa w składzie ale następny który za miesiąc będzie już zwalniany.
Nie wiem ile jeszcze razy można wkręcać się w tą samą rzecz...przeraża mnie to bo niestety forum jest takim wyznacznikiem tego co w rzeczywistości(przynajmniej w kwestiach piłkarskich), jak tu już jest jazda to w klubie pewnie jest podobna.
Jedno jest pewne - wynalazki nie s.......iły mi wielkiej radości po dzisiejszym meczu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując