Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2010, 17:17
Worcester napisał(a):Wyświetl post
To forum słynie z ludzi, którzy wypowiadają się o rzeczach, z którymi mają styczność tylko dzięki C+. Apeluję:

1. Jeśli nie byłeś w Poznaniu - nie wypowiadaj się. Na podstawie czego chcesz ocenić sytuację, która tam miała miejsce? Z tego co wiem, w C+ nie pokazano zdarzenia. Byłem na piętrze i widziałem tylko małą część "zadymy stulecia", o której piszecie WY - sympatycy w kapciach.
2. Jeśli jeden z drugim ma w "d" SKWK, niech pochwali się swoimi osiągnięciami na rzecz ABG.
Teraz napiszę Wam jaki macie problem:
Wiadomości podawane w mediach przyjmujecie jako PRAWDĘ OBJAWIONĄ i kodujecie w głowach jako niepodważalny fakt. Na fali nagonki, która panuje w tym kraju wobec środowiska kibicowskiego KAŻDE wydarzenie związane z kibicami jest hiperbolizowane. Przykro, że klub nie stoi z kibicami w jednym szeregu. Z ludźmi, którzy zajmują się oprawami, dopingują, jeżdżą za Wisłą na drugi koniec Polski. Nie chodzi mi w tym momencie, aby klub szedł w zaparte i dementował informacje o "zwarciu", które miało miejsce. Klub powinien uderzyć w Amikę, PZPN i głoszone kłamstwa.
23 godziny spędziłem w pociągu stojąc lub siedząc na dupie pomiędzy przedziałami i mam prawo do wypowiadania się na temat, który mnie dotyczy.
Osoby, które w Poznaniu były nieobecne zapraszam do tematu piłkarskiego Cracovia-Wisła. Tam możecie profesorować o taktyce i personaliach, znawcy wszechrzeczy.
Nie wiem czy wiesz o czym tu jest mowa... Pan Szymański przekręcił słowa Maaskanta. Prawdopodobnie celowo.
Odpowiedz cytując