Wyświetl pojedynczy post
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2010, 15:52
Panowie , sam fakt że koledzy z SKWK , którzy potrafią z jednego zdania - wyciągniętego z kontekstu całej wypowiedzi zrobić aferę świadczy o tym że osoby odpowiedzialne za kreowanie tak absurdalnych oskarżeń w stosunku do trenera nie powinny się znajdować na takich stanowiskach. Ile nie zrobiły , jakich zasług nie mają , uprawiają one swoją małą wojenkę , propagandę , i w imie swoich spatrzonych poglądów , zamieszczając takie artykuły na stronie SKWK generują problemy które dzielą kibiców Białej Gwiazdy. Taka prawda i co byście tu nie napisali , Wasza dyskusja jest idealnym argumentem na moją tezę.

Fajnie że było nas tam 2100 osób , fajnie że świetnie dopingowaliśmy , ale frajersko że daliśmy się sprowokować Amice , bo wszyscy na tym cierpimy . Zauważcie że nikt w mediach nie napisał że Lech jest tak samo winny . W naszym "ustroju piłkarskim" zawsze jest winna Wisła . Jakoś jak Lech u nas ( 1:4 ) rozwalał ogrodzenia nikt im kar nie dał ... dlatego SKWK powinno uczulać naszych kibiców jak się zachowywać na wyjazdach aby wizerunek naszego klubu nie tracił , nawet gdy jesteśmy prowokowani.. Jednak oni wolą rozpoczynać jakies konflikty z dupy i się mądrzyć , ich sparwa zresztą . Ja w akcie bezsilności mogę tylko dalej być kibicem Białej Gwiazdy który zwyczajnie się wkuriwa w głębi duszy na takie bezsensowne zachowania...
Odpowiedz cytując