pirat.z.karaibow napisał(a):

Mam prawo używać takich sformułowań, jak i SKWK ma prawo odnosić się w takim tonie do trenera. Nikt nie ma monopolu na komentarze. I nie ma podziału na kibiców zajebistych i kibiców pikników.
Może byłem, może nie? Tak bardzo Cię to interesuje? Nie masz większych problemów?
Powtarzam, na koniec. Z takim podejściem jakie reprezentuje SKWK (i z Kasperczakiem, i teraz) nigdy nie będzie normalnie.
I powtórzę po raz kolejny. Nikt, ale to nikt nie ma monopolu.
|
Nie możesz pisać o wydarzeniach w Poznaniu skoro nie byłeś ich świadkiem ani uczestnikiem! Nikt nie rzucał krzesełkami, kible na dole nie były rozwalone, jedynie ucierpiało jedno stanowisko z kiełbaskami na dole. Tyle.
Jeżeli jeden obity kiosk (przez kilka osób z 2 tysięcy) powoduje 2 mecze kary wyjazdowe, to nie wiem jakie kary powinny być za "prawdziwe" zadymy...
SKWK właśnie od tego jest, aby bronić interesu kibiców. I gdy ktoś pisze kłamstwa o nas musi pojawić się dementi. Bo już kiedyś przerabialiśmy "pobicie" piłkarzy Arki, które do tej pory nam się wypomina mimo że nic takiego nie miało miejsca!