WislakWiDoK napisał(a):

|
A za duże jeszcze bardziej. Jedna wpadka i musisz 3 kupony grać żeby wogóle sie odrobić nie mówiąc o zysku.A nawet nie wiadomo jak bys analizował dany mecz to i tak nawet z kursem 1.01 nie jest on pewien. Zdecydowanie lepiej dobrze poszukać mecz o kursie 1.9 - 2.2.
|
Teoretycznie masz rację, ale mając nieograniczony dostęp do internetu, znając bardzo dobrze język angielski, trochę niemiecki i francuski i mając pomocnika w postaci Google Chrome jestem w stanie wybrać jeden mecz dziennie o kursie < 1.9 i go zagrać.
Wychodzę z założenia że lepiej jeść małą łyżeczką a regularnie, niż wielką chochlą i raz.
Postawię sobie mecz po kursie 1.50 za 50 zł, wygrywam 25 zł. Przegram? Trudno, takie życie. Będę miał wygrać to wygram.
30 złotych dziennie i już mam 900 zł miesięcznie pewnego zysku- a to jest paliwo do samochodu na miesiąc, opłacone miesięczne czesne za studia, abonament za internet i telewizję.
Każdy ma tam swój sposób gry, każdemu gra się dobrze na swój sposób. Oczywiście z tymi stratami masz rację, ale prawdopodobieństwo trafienia niższego kursu za większą stawkę jest i tak większe niż trafienie wyższego kursu za niższą lub taką samą stawkę. O AKO nie wspomnę. Prosta matematyka.
I tak nie wstawiam tutaj wszystkich swoich typów. Dzisiaj zagrałem jeszcze handicap na PSV i Sevillę.
Gram tak parę ładnych lat i nie narzekam