Zemy miec szczescie przy strzalach trzeba...no co trzeba? Tak...wlasnie to - TRZEBA STRZELAC. Skoro pewne zespoly boja sie przy*** w pilke to szczescia nie maja
Amika/Lech/Kolejorz/Kuchenkorz - Nie wazne kto, wygral dzisiaj z MC, napompowanym gwiazdami za rope.W kryzysie ale coz, ten czas i to miejsce.
Mam na nich wyj*** , sa dla mnie sprzedajnymi ciotkami i aktorzynami. Sa nadetymi zakompleksionymi *** ale to nie przeszkadza mi w pogratulowaniu im czegos, czego nie widze w calej reszcie kopaczy z naszej buraczanej ligi.
Gratuluje im nie zesrania sie w szatn czy tez po straconej bramce i naporze przeciwnikai co pokazuja pewne kluby.
Gratuluje im umiejetnosci podejmowania decyzji co do strzalow czego nie potrafia pewne kluby.
Gratuluje im umiejetnosci podejmowania decyzji co do wejsc skrzydlami i dryblowania czego nie potrafia pewne kluby
Gratuluje im pojscia za ciosem w chwili gdy napiera przeciwnik i wydaje sie ze kwiestia czasu jest stracenie kolejnych bramek czego nie potrafia inne kluby
Nie lubie ich, nawet ich nie szanuje w pewnym sensie ale potrafie zauwazyc ze zrobili cos, czego reszta nie chce lub nie umie. Zagrali mecz od pierwszej do ostatniej minuty.