wiertar napisał(a):

fokładnie.. w Lechu widać konsekwencje, jakiś pomysł i cel. a u nas co widać ? wielkie G, zawodników nie ma, trener nie potrafi zmobilizować tych graczy których ma, prezes obiecuje gruszki na wierzbie, a Cupiał ma wszystko w dupie...
nie wiem, ale ja coraz bardziej to wszystko czarno widze... niech jeszcze jutro stracimy punkty z Cracovią to już bedzie całkiem zajebiście.. rzeczywiście zacznie się rywalizacja, ale o miejsce w ekstraklasie, z Cracovią, Arką i Polonią bytom...
|
Sensej napisał(a):

Bo?
Kasa ? - 140k Euro za ta wygrana 200k za awans do 1/16 za Lewandowskiego zgarneli duzo wiecej
Wiecej meczy ? No to najs pozniej wiecej wpadek ala Zaglebie
Jedyny minus ze im ranking rosnie, ale wedlug mnie mistrza nie beda mieli tak wiec nie ma sie co bac
|
oj boże jak krótko wzroczny jesteś....
bo:
dochodzi Kasa za Transmisje, kasa za bilety za ten mecz zarobili ok 4-5mln zł, bo latwiej o potencjalnych sponsorów którzy przyjadą do klubu ktory odnosi sukcesy w europie, pokonuje czołowe drużyny Europy , niż do klubu ktory dostaje regularny w....... od druzyn typu dynamo tibilisi, czy karabach.. czy wreszczie Kibice, ktorzy w większości są kibicami sukcesów. mam więcej Ci wymieniać czy troszke zmądrzałeś