Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2010, 21:13
wiertar napisał(a):Wyświetl post
fokładnie.. w Lechu widać konsekwencje, jakiś pomysł i cel. a u nas co widać? wielkie G, zawodników nie ma, trener nie potrafi zmobilizować tych graczy których ma, prezes obiecuje gruszki na wierzbie, a Cupiał ma wszystko w dupie...

nie wiem, ale ja coraz bardziej to wszystko czarno widze... niech jeszcze jutro stracimy punkty z Cracovią to już bedzie całkiem zajebiście.. rzeczywiście zacznie się rywalizacja, ale o miejsce w ekstraklasie, z Cracovią, Arką i Polonią bytom...
Sensej napisał(a):Wyświetl post
Bo?

Kasa ? - 140k Euro za ta wygrana 200k za awans do 1/16 za Lewandowskiego zgarneli duzo wiecej
Wiecej meczy ? No to najs pozniej wiecej wpadek ala Zaglebie

Jedyny minus ze im ranking rosnie, ale wedlug mnie mistrza nie beda mieli tak wiec nie ma sie co bac
oj boże jak krótko wzroczny jesteś....

bo:

dochodzi Kasa za Transmisje, kasa za bilety za ten mecz zarobili ok 4-5mln zł, bo latwiej o potencjalnych sponsorów którzy przyjadą do klubu ktory odnosi sukcesy w europie, pokonuje czołowe drużyny Europy , niż do klubu ktory dostaje regularny w....... od druzyn typu dynamo tibilisi, czy karabach.. czy wreszczie Kibice, ktorzy w większości są kibicami sukcesów. mam więcej Ci wymieniać czy troszke zmądrzałeś
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując