Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2010, 15:00
Cytat:
Akurat oni to na ten moment tylko by osłabiali zespół, więc lepiej niech nie grają.

Manu, Komorowski, Rzeźniczak i Jędrzejczyk mają po 3 żółte kartki i są zagrożeni zawieszeniem w meczu z Wisłą, jeśli w spotkaniu z Jagą otrzymają po żółci.
Zgadzam się, ale skoro wymieniałem połamanych, to ich pominąć nie mogłem. Z jednej strony, jakby byli w stanie grać, to byliby zwiększeniem konkurencji. Z drugiej - znając Skorżę, nie tylko wzmacnialiby konkurencję, ale po prostu też by grali, a tego już bardzo, bardzo nie chcemy.

Nie zmienia to faktu, że w najgorszym wypadku do meczu z Jagą podejdziemy rezerwami, bez kilku kluczowych zawodników. Jeszcze Jędza za Komorowskiego powiedzmy, że powinien dać radę, dla mnie oni są z grubsza równoważnymi zawodnikami. Ale Wawrzyniak za Kiełbowicza i Iwański za Vrdoljaka, to tak jakby Legia podchodziła do meczu z Jagą z drewnianą protezą lewej nogi i po transplantacji serca.

Jeżeli obrony nam kartki nie przetrzebią, a chorzy wrócą do zdrowych, to skład na Wisłę powinien być ok.
Legionista
Odpowiedz cytując