Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2010, 11:30
Flamengista 99% racji Dodam ze stracilismy tak naprawde najwazniejszego zawodnika czyli Janka Muche.
Gramy niby lepiej ale mam jakies dziwne wrazenie ze... Gdyby te same pieniadze dostal Urban, ba - nawet tych samych grajkow co sa teraz, to by lepiej to poukladal od Macka. Nie mam przekonania do tego trenera. Gra nadal wyglada slabo... Nie ma totalnego dramatu ale jest cienizna.
Rado sie odrodzil przy Skorzy, ale moze to byc sytuacja jak u Was z Zienczukiem. Pamietamy jego sezon zycia

Musimy sie zgodzic ze pewna era juz sie skonczyla, przynajmniej na dluzszy czas. Klubu "czolowe" popelnily serie bledow, za ktore beda placic. Liga sie splaszczyla i wyglada jak wyglada.

Licze na przebudzenie Legi,Wisly i Lecha w tym okienku transferowym. Wiem ze wszyscy zapowiadaja jakies glosne transfery...zobaczymy

Licze tez na to ze wy.......a z naszego zespolu cipki, ktore nie sa godne nawet nosic bidonow. Dodatkowo niech zostawia Mezenge. On w systemie z 2 napastnikami daje rade. Wczoraj mimo ze to byl sparing pokazal naprawde kosmiczne podania
Ostatnio edytowane przez kreseq : 04.11.2010 o godz. 11:34.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując