Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2010, 01:41
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Rozwinę wątek, bo wcześniej pisałem na szybko, bo musiałem wyjść

Nie chodzi mi o umiejętności trenerskie Smudy, bo bardzo wysoko je cenie, ale o sposób w jaki się odzywa itp. Jeżeli prawdą są słowa przytaczane przez Boruca, w stylu "chcesz wyjebać" łychę, "co odpierdalasz", "grubasie", "w ciązy", słowa o Majewskim itp. to dla mnie to jest prostactwo. Takiego trenera bym nie słuchał i nie szanował, tylko dałbym mu w ryj....
Co do umiejętności to się nie zgodzę, tzn Smuda był(niestety tryb przeszły) bardzo dobrym motywatorem i tego mu nikt nie odbierze, tyle że jak zdobył ten stołek, o który tyle walczył to mu się wszystko we łbie po.......iło.Syndrom Boga to raz(sory ale taki syndrom to może mieć Murinho a nie 'smieszny' Smuda), dwa to co o czym piszesz, trzy to takie bzdury co on opowiada to jest na prawdę kosmos

A co do alkoholizmu Boruca.To że lubi wypić sprawa jasna ale ja bym tak daleko nie szedł.Większość grajków lubi wypić i nie ma w tym niczego złego.Wiadomo kiedy jest problem i nie wiem czy akurat Boruc go ma.
Jak słucham i czytam różne rzeczy to na prawdę nie wiem czy jest problem czy ktoś próbuje zrobić tu wycieczkę ośmioklasistów.
Wiadomo że jak spotykają się kolesie to chcą się napić.To jest naturalne.Zasady powinny być jasne.
1.Nie przed meczem.
2.Mogą się napić ale nie mogą zrobić bydła.

I to powinno być nietolerowane.W ogóle gdyby tak postawić sprawę to pewnie afer by nie było, bo by wiedzieli na czym stoją a jak jest totalny zakaz to robi się z tego przedszkole.'Pijcie ale przy mnie' - no ....a przecież to jest absurd..No sory ale oni myślę że nie chcą pić by pić ale by spędzić ze sobą chwilę czasu...ze sobą a nie ze Smudą

Jak Borubar z Żewłakowem robili wieś w samolocie to trza ich , jak to spocony Janek mówi - wy.......ić dyscyplinarnie, a jeśli jedynie napili się i humor im dopisywał to o co w ogóle chodzi

Francowi się całkowicie wszystko pomiszało ale niech będzie na tym stołku bo jeszcze naszemu Bossowi przyjdzie do łba by go zatrudnić a tego bym już nie zdzierżył.Nie przecze że dla mnie liczy się tylko Wisła.Reprezentacje fajnie oglądnąć jak dobrze grają ale to wszystko.Lokalny patriotyzm
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując