Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2010, 19:41
Ja wcale nie łudziłem się, a zwłaszcza pod koniec września, że w tym sezonie gramy o mistrza. Nawet mówiłem, aby już sobie go odpuścić to zostałem w kulturalny sposób sprowadzony na ziemie. Mówienie, że gramy o mistrza było czystą zagrywką PR-owską. Żaden prezes nie powie kibicom, że gramy o środek tabeli bo trybuny świeciły by pustkami, a on sam szybko zasiliłby grono bezrobotnych. Maaskant mówił, że potrzebuje 6 tygodni i ma odpowiednich zawodników jednak później powiedział, że Basałaj mówił zupełnie co innego niż on faktycznie zastał. Osobiście wierze jednak w rozsądek Cupiała, że faktycznie tym razem [nauczony błędem zwolnienia Petrescu] na Wisłę grającą o coś więcej niż MP. Jeśli zwolni Maaskanta będzie dla mnie jasnym sygnałem, że nic, a nic się nie nauczył. Teraz jest tylko jeden warunek dać kase na transfery i pozbyć się zbędnego balastu. Czy to nastąpi dowiemy się już w 31 stycznia, bo jeśli do tego nia nie będzie konkretnych transferów czeka nas kolejna łapanka.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując