Wyświetl pojedynczy post
momo
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2010, 12:27
Kwestie poprawy jakości gry powinni sobie rozwiązać kibice, czytelnicy forum, sami przeglądając swoje wynurzenia sprzed 3 m-cy i porównując je z obecnymi. Wtedy co drugi post wyglądał następująco: 'brak im ambicji, nie potrafią wymienić trzech podań, brak ruchu, wychodzenia do piłki'. Teraz o ile nie oślepłem, bądź nie zatraciłem umiejętności czytania w języku polskim, takich postów od co najmniej 3 meczów po prostu nie ma, lub są sporadyczne.

A o dziwo nie ma ich przez najbardziej krytykowanego 'grubego Kebaba'. Zawodnik ten pomimo swoich niedoskonałości fizycznych, w 75% akcji od momentu jej rozpoczęcia przez obrońców, do jej zakończenia, znajduję się 10 max 15 metrów od piłki. Nie stoi, nie czeka na podanie, jest w wolnym ale jednak ciągłym ruchu. Wychodzi na pozycje, pokazuję się do podania.

No i żeby nie było że wszystko mi się podoba. Nie podoba mi się brak informacji ze strony działu marketingu odnośnie poszukiwania sponsorów. Nie podoba mi się brak informacji odnośnie poszukiwania ludzi odpowiedzialnych za scouting.

PS. Moja zagadka poza wystrzałem Plastmana z którego bardzo szybko się wycofał pozostaje nierozwiązana
Odpowiedz cytując