willow napisał(a):

Chętnie podejmę z Tobą polemikę, pod warunkiem, że trochę bardziej wysilisz swoje szare komórki, bo z takimi komentarzami większą furorę byś zrobił na forum onet.pl
Jak się nie zgadzasz z tym, co napisałem, to proszę o argumenty, a nie osobiste wycieczki i to w dodatku jeszcze nie trafione.
|
Do niektórych ludzi naprawdę ciężko trafić innymi słowami....
Mimo wszystko:
Cytat:
|
1. To Maaskant deklarował, że potrzebuje 6 tygodni, aby odmienić oblicze tej drużyny
|
Nie odmienił ? Proponuję obejrzeć sobie mecze z Karabachem, Arką, Polonią Bytom. I dla porównania obejrzeć 3 ostatnie mecze ze Lechią, Widzewem i Lechem. Nawet mecz z Górkiem zaliczyłbym do udanych.
Cytat:
|
2. To Maaskant zarzekał się, że ma skład, z którym jest w stanie wygrać z każdym
|
A nie jest wstanie wygrać z każdym ? Czy jest ktoś w tej lidze kto jest poza naszym zasięgiem ? Czy w ogóle jest w tej lidze drużyna która ewidetnie wywyższa się ponad poziom innych ?
Cytat:
|
3. To Maaskantowi nie udało się jak do tej pory uzyskać jakiejkolwiek poprawy jakości gry, a od tego jest między innymi trener
|
Proponuję wrócić do punktu pierwszego bo napisałeś to samo.
Cytat:
|
4. To Maaskant sprowadził Boukhariego, który się na boisku błaźni i Branco, który przegrywa rywalizacje z beznadziejnym jak dla mnie Cikosem.
|
Skrajna przesada, jeśli ktoś robi z siebie błazna to ty. Każdy widzi to co chce widzieć. To Boukarhi był najlepszy zawodnikiem w meczu z Koroną, To Boukhari zagrał piłkę na Bełchatowie z którego był karny, To Boukhari kapitalnie rzucał crosami z w meczu z Widzewem. Ty widzisz tylko to, że jest wolny. Wiem w canala + powiedzieli że Boukhari popełniał błąd bo wracał się po piłkę w meczu z Lechem. Jeśli popatrzysz na to z innej strony to właśnie Nording próbował ratować sytuację i uporządkować jakoś tą grę w środku pola bo albo szla laga na przód albo Wilk z Sobolem tracili piłki,
Co do Branko został sprawdzony w trybie awaryjnym bo Cikosz grał słabiutki dodatkowo był kontuzjowany. O wygraniu rywalizacji z Branko nie można jednak mówić bo ten drugi był kontuzjowany przez jakiś czas.
Podsumowując naciągasz ostro fakty, wychwyciłeś kilka słów z kontekstu, z jednego argumentu przeciwko Maaskantowi zrobiłeś aż 3. Naprawdę mistrzostwo.
Z doświadczenia wiem, że dyskusja z pokemonami zmierza donikąd także bez bez odbioru.