Wyświetl pojedynczy post
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2010, 10:06
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
no tak, wtraciles ale to nie jest temat o Mariuszu tylko o Rebercie, naprawde ciezko jest winic Mariusza w tym momencie za pozycje w tabeli, powiem wiecej nie ma do tego jakichkolwiek podstaw .Przegladnij sklady Wisly tak z 12 lat wstecz a zobaczysz ze tam bardzo rzadko byla solidna obrona i bramkarz. Mimo wszystko Wisla tak mocno parla do przodu ze rywal mogl strzelic duzo bramek a Wisla i tak byla o jedna lepsza, dlatego tak bardzo wkurzylo mnie kiedy wyszlismy tak defensywnie na Lecha. Tez ubolewam nad tym ze pilkarze z mlodej Wisly nie dostaja nawet krotkich szans.
heh, no niby nie temat Roberta, a jednak trochę, bo głównie chodziło mi o kadrę meczową, o której decyduje trener To że nie mieliśmy bramkarza, to nie znaczy, że nie możemy mieć. Myślę, że Kurto jest jednym z młodych wilków, którzy daliby wyraz tej drużynie, a zmiany, inaczej mówiąc świeża krew jak widać są w potrzebie. Jeżeli mamy stracić sezon, na co się zanosi, to dajmy szansę młodym chłopakom - Polakom. nie jestem przeciwny obcokrajowcom, ale w jedenastce meczowej powinno ich być maksymalnie 3, jako uzupełnienie składu - np. Kirm, Rios.

AYALA napisał(a):Wyświetl post
Te stare "wygi" z zagranicy blokują tylko miejsce Kamilowi Rado,Chrapkowi czy utalentowanemu Michałowi Szewczykowi.Daje głowe że zagraliby niegorzej w ekstraklasie niż Ci 3-4 rzędni obcokrajowcy.
Zawsze sie mówi na zachodzie że obcokrajowiec musi byc dwa razy lepszy od wychowanka żeby grac.U nas myśle że tak jednak nie jest bo ci z zagranicy niczego nie wnoszą a połykają znaczące sumy z kasy Cupiała.Maaskant spokojnie powinien 2-3 młodzieżowców do 18-tki meczowej wprowadzic i wpuszczac w drugiej połowie.
dokładnie o to mi chodzi - cudze chwalicie, swego nie znacie. A jak się przekonać? Maaskant obiecywał przyglądać się młodzieży i wprowadzać ją w drużynę i co?
Powód: dodanie cytatu
Ostatnio edytowane przez coonta : 03.11.2010 o godz. 10:08.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
Odpowiedz cytując