0 22 napisał(a):

Mógłby przyjść - można by się znowu pośmiać z narzekania co kolejkę na terminarz, sędziów sędziujących pod <lista klubów> etc
|
Ten typ tak ma, z tym że ten terminarz na prawdę był zjebany.Zakładam że przypadkowo ale takie 'klucze' nie powinny mieć miejsca.Wyobraź sobie co by było gdyby przez cały sezon Barca grała z rywalami Realu, kolejke po, albo odwrotnie
A co do pojedynku Dan-Wdowczyk to też wiemy gdzie ów dżentelmen skończył i powiem Ci absolutnie szczerze.Myślę że ta Wasza 'seria życia' nie była uczciwa.Oczywiście to musztarda po obiedzie , nie zamierzam Wam tego mistrza zabierać i gdyby nie to co potem się okazało(że koleś całe rundy ustawiał z Koroną), to w ogóle bym tego nie podnosił.Jak się sezon skończył to nie miałem żadnych podejrzeń ale gdy wyszło to co wyszło to mam

i w sumie pewnie przypadkowo, Petrescu wyszedł na jasnowidza.Narzekał na różne dziwne rzeczy a jak odszedł to całą sprawa korupcyjna się jebła
A tak w ogóle to by była dla mnie tragedia, gdyby objął Amikę bo uwielbiam tego świra i dokładnie śledzę jego poczynania.
Jest to bardzo mało realne ale Danowi nie za bardzo się podoba w Kubaniu więc wszystko może być możliwe.Mam nadzieje że Amiki stać na niego nie będzie i nie będzie w stanie zagwarantować mu tego co chce w kwestiach transferowych.