Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2010, 00:35
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Fakty przemawiają na razie przeciwko obecnemu trenerowi..
Jak dla mnie fakty przemawiają przeciwko zawodnikom.Na dziś trenera bym w ogóle w to nie mieszał.Nie zapominajmy że nie dość że dostał drużynę składaka, to jeszcze sam przyszedł w trakcie rundy.Gdyby Holendrzy przyszli zaraz po samobóju Jopa, to można by im coś zarzucać.Zarząd raz dał dupy zostawiając Kasperczaka i odbierając mu jakikolwiek wpływ na zespół, obóz przygotowawczy to była kpina,odchodzili, przychodzili ,przez pewien czas ciężko było 11 sklecić.Potem stało się to co było oczywiste że się stanie.Sklepali nas Azerowie,wywalili Kasperczaka, sprowadzili Maaskanta....Jeden wielki chaos i tak niestety wygląda gra.

A co do Kulawika i jego słynnego bilansu.No ....a nie żartujmyPrzecież on prowadził zespół w 3 meczach i to były fatalne mecze, co oczywiście nie było winą Kulawika.To i tak dobrze że prowadził w 3 a nie w jednym bo by się okazało że to najlepszy trener w historii Wisły, ze średnią punktową 3.0

Generalnie mleko się wylało i nie ma co zbytnio debatować.Dotrwać do zimy, mądrze ten czas wykorzystać i od wiosny powinna być poprawa.

ps. co oczywiście nie znaczy że do wiosny Maaskant ma być nie krytykowany.On powinien mieć ochronę przed zwolnieniem i przed zrobieniem z niego trenera bez realnej władzy.
Krytyka jak najbardziej choć ja akurat nie mam jakiś większych zastrzeżeń.Gdzie to nie jest tak że nie w....ia mnie to że gramy słabo
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.11.2010 o godz. 00:52.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując