Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2010, 22:52
Ja powiem tak to obejrzeniu meczu w Kopenhadze, stwierdzam jedno jesteśmy w totalnej wielkiej D****

Barca nie mogła przebić się. Duńczycy zagrali świetnie taktycznie i w obronie gdzie nam do czegokolwiek. W takiej FC Kopenhaga gra kilku kolesi co nam się w głowach nie śnili. Taki Jesper który momentami ośmieszał Katalończyków. Bez żadnych kompleksów całe spotkanie uważnie i na pełnych obrotach a gdyby nie kilka pomyłek sędziego to i Duńczycy mogli zdobyć 3 punkty.

Ale wracając do tematu naszego bagna. To kto u nas ma grać Brożek poza przebłyskami nic nie gra, zero chęci w jego grze ruchu wyjścia na pozycję. Mały w meczu z Amicą pokazał że żaden z niego piłkarz milion złych decyzji jak trzeba podawać to kiwa, jak trzeba kiwać to podaje tylko nie wiadomo do kogo. Marokańczyk mając grać playmakera gra zaraz na stopie. Tak naprawdę to w tym zasranym meczu można pochwalić tylko Dragana, Wilka i Kirma reszta totalny dramat. A o zgrozo najmniej dramatycznie z reszty zagrali Cikos i Chavez. Ręce opadają jak się na nich patrzy. A najbardziej boli to że mówi się że beznadziejni nowi a starzy K**** ostatnio jeszcze gorsi. Osobiście nie widzę żadnych szans na poprawę. Tu trzeba krwi i rewolucji tylko jak ją przeprowadzić żeby coś z tego było. Obecnie w naszej kadrze jest kilku pół piłkarzy i tak naprawdę żadnego który by gwarantował jakąkolwiek europejską jakość na przyszłość. Jest kilku z których mogą wyrosnąć gracze dobrze ale tylko na naszą ligę. Także nie wiem co to będzie ale mój optymizm się wykończył. I przyszłość raczej ciemno widzę.

PS. W sumie to zastanawia mnie co o tym sądzi tak naprawdę Maaskant. Czy on tu widzi jakieś szanse na cokolwiek skoro, my kibice nie widzimy absolutnie nic. Czy przypadkiem już nie żałuje że dotarł do tego bagna.
Odpowiedz cytując