fanfan napisał(a):

|
Co Wy z tym Małkowskim powariowaliście? Jeszcze ostatnio nikt o nim nie wspominał a po tej kolejce to każdy go chce. Bez przesady on nie byłby wzmocnieniem Wisły. Przecież ten zawodnik ma porównywalny a wg mnie nawet mniejszy potencjał niż Piotrek Brożek z taką małą różnicą że Piotrka mamy za darmo a za Małkowskiego trzeba zapłacić dużo bo przecież jego klubem jest Bełchatów który krzyczy za swoich piłkarzy chore kwoty nawet jeśli Ci mają półroczny kontrakt i już podpisali umowę z innym zespołem to jestem ciekawy ile by chcieli za Małkowskiego który ma dłuższy kontrakt z nimi ? Mln euro? Nie zdziwiłbym się wcale . Nawet gdyby chcieli połowę z tego to nie ma sensu takiego piłkarza pozyskiwać - co innego gdyby był za darmo to wtedy można się zastanowić a tak to lepiej wybić sobie z głowy. On jest już nie najmłodszy , powiedzmy sobie szczerze nie najlepszy i już nie rozwinie się.
|
Akurat Małkowski to dobry jak na nasze realia skrzydłowy z dobrym dryblingiem, strzałem z dystansu i w przeciwieństwie do Małeckiego potrafi dośrodkować. Wystarczy popatrzeć na występy tego zawodnika w bieżącym sezonie.