Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2010, 18:28
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Nie ma lepszych, ale to nie znaczy, że powinnismy sprowadzać dziadów, tylko sięgnąć po kogoś z za granicy.
Nie chciałbym aby Wisła ograniczała się tylko do zawodników z zagranicy. A w ogóle kilku dobrych, polskich zawodników można by było ściągnąć i gwarantowali by nam jakiś poziom tylko nie wiem czy byłby to poziom, który pozwolił by nam w przyszłości grać z powodzeniem w pucharach. Co do zagranicznych to jeśli by mieli już przychodzić to może np. taki Dudu czyli obcokrajowiec grający w ekstraklasie wtedy nie byłoby takich je*anych problemów z komunikacją w zespole. Ja nie jestem zwolennikiem masowego sprowadzania szmelcu z zagranicy jeśli już jakiegoś zawodnika sprowadzamy to upewnijmy się najpierw czy jest to realne wzmocnienie drużyny i nie wnioskujmy tego po jakimś jednym pieprzonym nagraniu video. W większych europejskich markach np. w Borussii funkcjonuje to tak, że przed kupieniem zawodnika oglądają go kilka razy.
Poza tym małe są szansę przy tym skautingu trafi nam się jakaś perełka bardziej liczyłbym na to, że Staszek ściągnie kogoś z którym wcześniej współpracował w PSV czyli kogoś kto ma większe pojęcie o piłkarzach niż taki Kapka.
Odpowiedz cytując