Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2010, 13:54
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gra bedzie dostarczona jeden dzien przed ( u mnie wczesniej bo zamawialem przez Steam ale i tak jej nie uruchomie przed premiera ) oficjalna data, tyle ze latka wyjdzie tego samego dnia. Trzeba bedzie dzien poczekac. Dodatkowo na forum SI mowi se o tym ze problem z agentami jest troszke bardziej zlozony i latka moze zaliczyc poslizg. Zobaczymy.
Gra z tym bledem jest powiedzmy sobie szczerze - NIEGRYWALNA.

Jesli chodzi o ligi. Ram to podstawa. 2 GB to troszke malo jesli chce sie grac na full czyli 32 ligi i bardzo duza baza
Zgaduje jednak ze wystarczy Tobie 10-16 lig i duza baza? W takim wypadku styknie spokojnie.
Oczywiscie bedzie to troszke trwalo bo mecze musza zostac przetworzone, ale to zadna nowosc. Tego ominac sie nie da

Jesli chodzi o wymagania to u mnie zauwazylem ze gra chodzi szybciej niz FM10. Inni twierdza ze tak samo, sporadycznie zdarzaja sie glosy mowiace o tym ze gra chodzi wolniej niz jej poprzedniczka.
czytalem, ze Ci agenci to opcja o dupe rozbić, tylko że tak powiem, kosmetyczny dodatek

A co do ramu, ja na laptopie z 2gb ramu to grałem 2 ligami w fm 10 i jakos super szybko nie śmigało.
no ale zalezy co ktoś rozumie przez szybkie działanie gry.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując