Temat
:
Football Manager
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
#
4487
02.11.2010, 13:54
kreseq
napisał(a):
Gra bedzie dostarczona jeden dzien przed ( u mnie wczesniej bo zamawialem przez Steam ale i tak jej nie uruchomie przed premiera
) oficjalna data, tyle ze latka wyjdzie tego samego dnia. Trzeba bedzie dzien poczekac. Dodatkowo na forum SI mowi se o tym ze problem z agentami jest troszke bardziej zlozony i latka moze zaliczyc poslizg. Zobaczymy.
Gra z tym bledem jest powiedzmy sobie szczerze - NIEGRYWALNA.
Jesli chodzi o ligi. Ram to podstawa. 2 GB to troszke malo jesli chce sie grac na full czyli 32 ligi i bardzo duza baza
Zgaduje jednak ze wystarczy Tobie 10-16 lig i duza baza? W takim wypadku styknie spokojnie.
Oczywiscie bedzie to troszke trwalo bo mecze musza zostac przetworzone, ale to zadna nowosc. Tego ominac sie nie da
Jesli chodzi o wymagania to u mnie zauwazylem ze gra chodzi szybciej niz FM10. Inni twierdza ze tak samo, sporadycznie zdarzaja sie glosy mowiace o tym ze gra chodzi wolniej niz jej poprzedniczka.
czytalem, ze Ci agenci to opcja o dupe rozbić, tylko że tak powiem, kosmetyczny dodatek
A co do ramu, ja na laptopie z 2gb ramu to grałem 2 ligami w fm 10 i jakos super szybko nie śmigało.
no ale zalezy co ktoś rozumie przez szybkie działanie gry.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
szprotson
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do szprotson
Znajdź inne posty napisane przez szprotson