Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2010, 11:23
AYALA napisał(a):Wyświetl post
podoba mi sie pewna gra w tym sezonie stopera Górnika Adama Dancha.Ja bym sie nim zainteresował skoro nasi defensorzy tacy słabi są a bramki tracimy niczym na treningu.Chyba Zabrzanie miliona € za Dancha nie chcą jak Ruch za Sadloka ?
Danch to w Górniku jest rezerwowym i występuje wtedy gdy ktoś z pierwszej 11 ma kontuzję. Czy Wisła ma wzmacniać się piłkarzami którzy w innych Polskich klubach są rezerwowymi? Nie żartuj. Już prędzej Wołąkiewicz by się nadał , też może grać na każdej pozycji w defensywie. Patrząc na niektóre kandydatury w tym temacie myślę że chyba niektórzy zapomnieli że my potrzebujemy się w zimie "wzmocnić" żeby powalczyć o Mistrzostwo a prawdę mówiąc Polakami się zbyt mocno nie wzmocnimy - oczywiście można ściągnąć kilku młodych utalentowanych Polskich piłkarzy ale do zwiększenia rywalizacji a 3 , 4 zawodników którzy podniosą poziom naszej drużyny trzeba poszukać za granicą no bo chyba nie myślicie że znajdziemy ,np. dobrych Polskich obrońców czy też lewego skrzydłowego skoro Smuda od początku swojej przygody z reprezentacji takich znaleźć nie może.
Odpowiedz cytując