regan napisał(a):

|
chłopie gość został zatrudniony w połowie sierpnia tego roku... ma odpowiadać za tworzenie skautingu w naszym klubie... zeby jego efekty były widoczne, to najpierw musi zakonczyć sie jedno okienko transferowe, potem drugie, potem trzecie... to ma byc sukcesywnie rozbudowywane... najpierw stadion, potem skauting marketing a teraz przyszedł czas na zaplecze... powoli... w 3 miesiące sie tego nie zrobi...
|
To w takim razie dlaczego ripostujesz zdjęciem Valckxa zarzuty o nieistnieniu skautingu, skoro dopiero ma on zostać zbudowany? Powtarzam swoje poprzednie słowa, Holender został zatrudniony w konkretnym celu, za swoje doswiadczenie i nazwisko pobiera zapewne niemałą pensję i ja wierzę w to że spisze się na medal, a Ciebie o konkluzję tej kategorii proszę dopiero kiedy te siermiężne plany staną się ciałem. Podobnie rzecz ma się ze stadionem, wkleiłeś ładną fotografię od frontu a od zadu tak wspaniale już nie jest.
Pomijam już fakt że wyjechaliśmy z tematu który dotyczy wczorajszego meczu. EOT z mojej strony.