Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 22:51
Ciekawy pomysł z Sobolem na stoperze, choć wątpie by Maaskant by go tak ustawił.
Na lewej obronie zostaje Paljic bo Pi.Brożek jakoś niemrawo tam gra, choć miał dobre mecze na tej pozycji.
Na drugim boku powinna być większa rotacja, np.Cikos wygrywa technicznie z Branco, ale fizycznie jest gorszy, co przy takim rywalu jak Amica może się przydać.( niestety obaj przy Baszczu mają na noc).

Pomoc ciekawie się prezentuje, obok Chrapka więcej szans powinien dostawać Rado.

Atak do wymiany w zime. Pa.Brożek strzelił ostatnio dwa gole, były król strzelców ligi, ale jednak to już nie to, liczę na to że to jego ostatnia runda w Wiśle (wymachiwanie łapami ). Małecki ma zbyt częste wahania formy i te jego rajdy bez głowy potrafią wku.....

Chciałbym w piątek zobaczyć taki skład:

--------------Pawełek------------
Branco--Sobol--Chavez--Paljić
---------------Wilk----------------
------Guła-----------Chrapek---
------Rios---Mały---Kirm--------
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 01.11.2010 o godz. 22:54.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując