tas de fleia napisał(a):

|
Ludzie to nie Pan Cupiał jest poniżej krytyki tylko Wy. Weźcie jeden z drugim dorzućcie po pare baniek na transfery to pewnie nie będzie problemu. Zachowujecie się jak z Lecha kibice. Aż dziw, że jeszcze na Bułgarską nie jeździcie. Chociaż nie, przecież Lech też słaby ten sezon. Korone proponuję. Oczywiście nie zwracam się do wszystkich, a do tych wiecznie niezadowolonych ze wszystkich i wszystkiego malkontentów, od których wypocin czytania aż głowa zaczyna boleć. Ogarnijcie się wkońcu a jak nie pasuje to przestańcie na mecze chodzić. Wisła bez was i waszych mądrości da sobie radę uwierzcie.
|
Kolego My jesteśmy poniżej krytyki

Co należy do kibica

Kibicować
A do właściciela stworzyć Klub i jego podstawy.
My kibice dorzucamy to co mamy dorzucać kasę z biletów, pamiątek i innych rzeczy (nie wiem tylko jakich bo Marketing u nas to jedno wielkie g. Parę baniek to dorzucić ma właściciel l jeśli ma jakieś cele a nie tylko doić kasę. No chyba że walczy o utrzymanie to niech to oficjalnie powie.
Słyszałeś ostatnio jakie plany ma właściciel bo ja nie.
Piszesz o Lechu patrz na siebie co My mamy

? Nie ma stadionu, nie ma zaplecza, nie ma szkolenia, nie ma skautingu nic nie ma cofamy się w rozwoju zamiast iść do przodu....
Tu nie chodzi o to by być malkontentem a na mecze chodziłem jak TY uczyłeś się mówić i uwierz mi bez kibiców Wisła nie da sobie rady. A kibic jeśli wywiązuje się ze swoich zadań to ma prawo krytykować każdego nawet Właściciela