Małecki może i będzie gryzł trawę, ale wszyscy wiemy, że nasz Patryk niestety się chyba za bardzo spina na Lecha, Legię i Cracovię. Kocha Wisłę ten facet i być może właśnie te zbyt wielkie chęci plątają mu poniekąd nogi.
Oczywiście jestem chyba ostatnią osobą, która by go zdejmowała, ale mam nadzieję, że po 1. będzie w pełni sprawny, a po 2. przemyśli sobie to wszystko trochę, wyluzuje i da z siebie wszystko i wyjdzie to na plus.
Poza tym, to Boukhari OUT! Za niego za Brożka niech idzie Garguła, a Rios na skrzydełko za Kirma np. Pietie bym widziała w składzie, za Palijcia lub może i za Kirma. Paweł w ataku musi być, bo któż by miał grać zamiast niego? No chyba nie Żuraw... Sobol i Wilk na środku to dobry pomysł choć w sumie na Craxe wystarczy jeden

. Niestety na środek obrony nie mamy wyjścia...
Może generalnie niech oni podejdą do tego meczu, jak do spotkania z ostatnią drużyną w tabeli, bardzo słabą, a nie jak do derby? Może im kurde będzie lepiej szło?
Nic mnie nie obchodzi, oprócz zwycięstwa w tym meczu. Niech robią co chcą, grają jak chcą ale 3 punkty mają być!
Jeszcze jedno- jak się ma sprawa z Szatałowem? Bo Weszło wyciągnęło pewien fragment, że Jurij nie może ich trenować teraz więc... Jeśli zasiądzie na ławce, to może być ew. walkower czy jak?
Niech jeszcze pociągną Pasy tą swoją piękną serię