Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 21:28
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Maaskant po wczorajszym meczu zjebał publicznie Boukhariego nie zająknął bym się. Należałoby się kebabowi za improwizację. Czy Małeckiego za przesadny indywidualizm i holowanie piłki.

Ale publiczne joby jakie wówczas dostał słowak były moim zdaniem niepotrzebne. Choćby dlatego że pamiętam okoliczności w jakich Cikos wówczas otrzymywał i tracił piłkę.

Nie mówiąc już o doświadczeniu dwóch pierwszych i w związku z tym większych wymaganiach i oczekiwaniach wobec nich w porównaniu do młodego słowaka.

That's all.
Sorry mistrzu, ale Kula był świetnym piłkarzem. Jemu wystarczyły pewnie dwa treningi żeby zobaczyć, że z tej mąki chleba nie będzie. Więc kiedy taki koleś gra pod publiczkę i przez to pogrąża drużynę, to joby są jak najbardziej na miejscu. Powinna być zsyłka do ME, ale wiadomo jaka była wtedy sytuacja kadrowa - gorsza nawet niż obecna, bo bez Branco.

FYI - zjebał go też na boisku Sobolewski i jak najbardziej zasłużenie. Cikos nie dość, że jest miernym piłkarzem, to w tamtym meczu zachował się jak gówniarz olewając trenera i kolegów. Kibice byli uchachani że "biegał i się starał", a reszta drużyny wjebała się na minę. Nic, tylko pogratulować.

NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że to dla niektórych może się wydawać śmieszne, ale wg mnie Brożek, Rios i.... Małecki.
Nie, ja napisałem wyraźnie - napastników. Możemy też zagrać w ataku trójką Bunoza - Jovanić - Łobodziński, nie ma żadnych formalnych przeciwwskazań, ale tu nie o to chodzi...

Te Twoje numerki są śmieszne właśnie dlatego, że w 4-5-1 dwójka bocznych pomocników gra zazwyczaj "fałszywych napastników", więc gralibyśmy mniej więcej to samo.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.11.2010 o godz. 21:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując