ooona napisał(a):

: Cracovia - 1 pkt., Legia - 0 pkt., Lubin - 3 pkt., Polonia - 0 pkt., Arka - 1 pkt. W
|
Z Cracovią to sądzę,że punkt uda się uciułać,choć jak patrzę na naszą obronę to i tego pewny nie jestem. Ale zakładam przed meczem 1 pkt. Na korzyść Parchatych przemawia to,że mają nowego trenera i "nowa miotła" może tutaj zadziłać. Poza tym zepną się aby pokazać,że nie są aż takim dziadostwem jak ogólnie się o nich sądzi. Chodź bez względu na wszystko i tak będą dziadostwem czystej wody. Co do Legii to się zgodzę. Manu,który poza szybkością nic nie posiada i nabuzowany Kucharczyk raczej nie pozostawią nam żadnych wątpliwości. Pierwszy będzie objeżdżał pomocnika sic! Paljica a Kucharczyk będzie uciekał niezdarnym i niezorganizowanym obrońcom. Nie ma szans coś napewno wpadnie do naszej siatki. Z Lubinem to 3 też uważam,że ugramy, ale podania. Bunoza do Pawełka, Pawełek do Clebera i dzida do przodu. Goście grają poukładany futbol, wiedzą co i jak zagrać. Wykonawców mają miernych ale czasami jak im zaskoczy to wygląda to ciekawie i skutecznie. Nie mam koncepcji na Polonię i Arkę bo nie widziełm ich w tym sezonie za dużo, w każdym razie nie na tyle aby coś wywnioskować.
Ogólnie w dalszym ciągu bronię tezy,że w ostatnich kolejkach uda nam się uciułać te 5 punktów. Myślę,że dadzą nam je Polonia i Arka. 20 punktów jest do zrobienia. 9-11 pozycja na koniec rundy.