Chavez ma potencjał i nie mówcie, że jest słaby bo na MŚ to on zagrał nawet przyzwoicie. Bunoza też ma potencjał i może z nich być ciekawa para stoperów ale potrzebna jest jedna porządna osoba, która zwiększyłaby rywalizację i wybór pomiędzy trzema równymi zawodnikami, bo Cleber odchodzi. Kowalski to nieporozumienie jak dla mnie ;] Potrzeba porządnego Polaka na stoperze, bo z czołowej 3 to Lech ma tylko jednego stopera polaka, który odchodzi już na emeryturę. I potrzeba porządnych skrzydłowych!! Bo Małecki to jak dla mnie obrońca a'la P. Lahm a nie skrzydłowy, bo jego wachlarz zwodów jest tak niski jak pozycja Craxy w tabeli. Uwidacznia się, że jeżeli Kirm ma mało miejsca to nie potrafi nic zrobić ;] Nie potrafi zagrać 1 vs 1 tylko próbuje podawać, więc ja się do k...y pytam gdzie my mamy stworzyć przewagę w ataku jak nie na skrzydle

!! Z takim skrzydłowym to możemy rozpierdzielać Craxe ale nie dobrze poukładaną drużynę.
Jak dla mnie to:
- bramkarze zostają,
- obrońcy boczni natychmiastowo potrzebni w liczbie 4 (2 PO i 2 LO),
- pomoc potrzebuje 2 super-skrzydłowych (tutaj chcę tą gwiazdę, która ma przyciągnąć na trybuny) i jednego lidera ŚP
zresztą szczerze po co ja to piszę ...

Potrzeba prawie wszystkich wy... i zostawić Pawła Brożka, Gargułe, Chaveza, Bunoze, Pawełka, Małeckiego, Wilka na ławkę, a reszta out ;]