Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 09:44
Najgorsza jest to, że na liście transferowej znalazł się tylko jeden polak.
Minusy przyjścia Valckxa też są, a to w takiej postaci, że będą trafiać do nas głównie zawodnicy z zagranicy, a tego nie chcę.
My mieliśmy naprawdę bardzo dobrą defensywę z Alvarezem, Głowackim, Marcelo, ale Basałaj liczył się chyba tylko i wyłącznie tym, że kasa przyjdzie no i kasa jest konkretna tylko roz.......i*iśmy najlepszą formację i mogę się założyć, że tak silnej formacji defensywnej nie będziemy mieli przez najbliższe 10 lat. Ja bym chciał abyśmy ściągnęli do klubu Michała Żewłakowa to chyba najlepszy polski stoper którego mamy szansę ściągnąć na lewą obronę Wołąkiewicza poszukać jeszcze jakiś dwóch zawodników i będzie dobrze tyle że wątpię aby nasz kochany zarząd zdecydował się na takie ruchy transferowe. Ściągając Paljicia, Bunoze, Chaveza, Riosa, Boukhariego strzeliliśmy sobie w kolano bo za takie pieniądze mogliśmy ściągnąć ludzi zdecydowanie lepszych. Jedynym wyjściem z sytuacji jest oczywiście całkowita czystka w klubie czyli powy*ierdalać kopaczy bez ambicji i z małymi umiejętnościami i zastąpić piłkarzami z chęcią gry i posiadających jakiekolwiek umiejętności. Co do ściąganie zawodników to mogą być tylko pod warunkiem że będą to osoby o podobnym charakterze jak Marcelo czyli piłkarze z wielkimi ambicjami.
Odpowiedz cytując