FooFighter napisał(a):

MISTRZEM!? O czym on mówi? MISTRZEM !? W jakim świecie on żyje
On jest ślepy czy głupi? Czy może lubi żartować?
Długo jeszcze będę musiał słuchać tego zakłamanego buca? Marzy mi się trener męzczyzna, który potrafi uczciwie i szczerze przyznać że zawaliliśmy mecz lub jesteśmy za słabi.
Niech powie, ze nie ma kim grac. Czy tak do końca będzie pier... takie farmazony? To jest prymitywne i naciągane okłamywanie kibiców. On myśli, ze nikt nie widzi co się tutaj dzieje?
A może ta gadka szmatka jest skierowana do zarządu? Coś w stylu "Idziemy na mistrza, mistrza, majstera tylko kurcze ajajaj co za pecha dzisiaj mieliśmy/sędzia nam nie sprzyjał/graliśmy na wyjezdzie ale spokojnie Panie Bogusiu wszystko gra! Niech mnie tylko Pan nie wywala! No proszę! Będzie majster obiecuję!".
ŻENADA
|
Myslisz ze on nie wie ze jestesmy slabi? myslisz ze on nie wie ze zawodnicy sa do d.... (przynajmniej niektorzy)?. On to wszystko wie, i wiedze ta powinien uzyc nie podczas konferencji prasowych (tak wlasnie Kulawik postapil z Cikosem) ale podczas okienek transferowych. Calkowicie podpisuje sie pod jednym forumowiczem ktory napisal ze tak jak przez caly czas jest i byl za Maaskantem, tak teraz zaczyna sie lekko niepokoic..... Cholera, mam tak samo :(