Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 04:16
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
MISTRZEM!? O czym on mówi? MISTRZEM !? W jakim świecie on żyje

On jest ślepy czy głupi? Czy może lubi żartować?

Długo jeszcze będę musiał słuchać tego zakłamanego buca? Marzy mi się trener męzczyzna, który potrafi uczciwie i szczerze przyznać że zawaliliśmy mecz lub jesteśmy za słabi.

Niech powie, ze nie ma kim grac. Czy tak do końca będzie pier... takie farmazony? To jest prymitywne i naciągane okłamywanie kibiców. On myśli, ze nikt nie widzi co się tutaj dzieje?

A może ta gadka szmatka jest skierowana do zarządu? Coś w stylu "Idziemy na mistrza, mistrza, majstera tylko kurcze ajajaj co za pecha dzisiaj mieliśmy/sędzia nam nie sprzyjał/graliśmy na wyjezdzie ale spokojnie Panie Bogusiu wszystko gra! Niech mnie tylko Pan nie wywala! No proszę! Będzie majster obiecuję!".

ŻENADA
Myslisz ze on nie wie ze jestesmy slabi? myslisz ze on nie wie ze zawodnicy sa do d.... (przynajmniej niektorzy)?. On to wszystko wie, i wiedze ta powinien uzyc nie podczas konferencji prasowych (tak wlasnie Kulawik postapil z Cikosem) ale podczas okienek transferowych. Calkowicie podpisuje sie pod jednym forumowiczem ktory napisal ze tak jak przez caly czas jest i byl za Maaskantem, tak teraz zaczyna sie lekko niepokoic..... Cholera, mam tak samo :(
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując