Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 03:11
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o jechanie po bandzie, to pytaj odpowiedzialnych za transfery. Niech się w tej kwestii Bogdan ze Zdziskiem i resztą bandy tłumaczą. Ja żądam tylko, skoro jestem płacącym za bilety kibicem żeby mi nikt nie wciskał bezczelnie kitu.
Gdyby powiedział prawdę, to by go kibice żywcem zjedli. Jeszcze do niedawna Bunoza to był złoty chłopak a Cikos - "drugi Baszczu". Większość ludzi mając do wyboru nawet najbardziej bezczelne kłamstwo i przykrą prawdę wybierze to pierwsze: sprawdza się nie tylko w polityce. Koronnym przykładem niech będzie "crow control" w wykonaniu naszych działaczy, a przeprowadzany za pomocą m.in. za pomocą facebooka i tego forum. Już teraz zresztą były przymiarki do nowego rozdania, ale zbymaka zwyczajnie wykpiono a koyoot po jednym poście zamknął się w sobie.

Do czego zmierzam - to co robisz Ty, co robią inni kibice: szukacie kozła ofiarnego. Nawet jeśli uznajecie, że obecny skład to skandal a działania Prezesa - sabotaż, to wciąż przewija się motyw "można było ugrać więcej". Jasne, można było przy dużym farcie uciułać cztery - sześć punktów więcej. Radzę jednak spojrzeć na całość globalnie - co by to zmieniło? Jest bardzo źle, nie ma potencjału do poprawy. Mamy dwóch piłkarzy na poziomie - Brożka i Małeckiego.

Jeszcze niedawno przyatakowano mnie o kebaba - no bo jak można nie widzieć, że to gracz z innej bajki. Teraz Ci sami goście ( m.in. flamengista i Marszałek ) po nim jadą. Znów - spójrzmy realnie na pewne sprawy: to jest gość który może być przydatny jeśli drużyna jest pod grą, bo czasem coś zagra niekonwencjonalnego. Poza tym jednak jest spasiony i bez formy - dlatego właśnie do nas przyszedł, dlatego go do nas puścili. Wzięliśmy go, bo nasza kadra jest żałośnie słaba gdy chodzi o kreatywnych pomocników...

Czasem warto skupić się na chorobie, a nie tylko objawach.

P.S. Przykład pierwszy z brzegu - Kulawik. Powiedział co myśli o niektórych miernotach w naszym składzie, to chcieliście go żywcem zeżreć. A "Kula" to przecież świetny piłkarz, potrafi poznać frajera, wie z kogo nic raczej nie będzie. Pomylił się? Nie - wyszło na jego, Cikos to miernota.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.11.2010 o godz. 03:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując