1q2 napisał(a):

Nie żebym popierał i niechętnie ale jednak odbije piłeczkę.Nie pamiętasz rzucania zimnymi ogniami przez Waszą ekipę, w najbardziej piknikowy z piknikowych sektorów, u nas?
Gdzie ogólnie takie napinki na stadionach to dziwna sprawa i szkodliwa bo odstrasza to ludzi nie zainteresowanych zadymami, od wyjazdów
|
Wiesz, ja też tylko odbiłem piłeczkę. Jesteście jedyną ekipą, która nam się rzuca na stadionie w ostatnich latach. Pamiętam, a jakże (na tym forum nie da się o tym zapomnieć

) o sztucznych ogniach rzucanych na Wasz sektor. Problem w tym, że tutaj większość Wiślaków zapomina, że sami święci w ABG nie są, więc płakanie 'co komu' nie ma sensu.
Też bym nie chciał takich napinek oglądać, zarówno w wykonaniu innych na moim stadionie, jak i Lecha na wyjazdach. Generalnie piętnuje wszystkie takie sytuacje, wkurza mnie tylko wybielanie się, jak niektórzy kibice Wisły mają w zwyczaju.
Ponoć (wg jakiegoś rumuńskiego portalu) Lech złożył Petrescu ofertę kontraktu. W Krasnodarze Dan zarabia 1.5 mln $, jakbyśmy go ściągneli do Poznania to nie powiem, skakałbym z radości