kot napisał(a):

Przypomnę, że podpowiadałem Basałajowi zakup spódniczek adidasa zamiast spodenek, bo ja nie mam już ochoty rozmawiać z tymi ludźmi, nawet przed kolejną katastrofą z Pasami, gdyż nasze piękne na zewnątrz koszykarki, przy tych ludziach, to charakterni faceci, którym rękę człowiek podaje z wielką przyjemnością.
Żebyście wszyscy wiedzieli, jak bardzo i długo już czekam, na wymianę przez Cupiała, nie kolejnego trenera, prezesa czy dyrektora sportowego, ale właśnie te nasze piłkarskie konieczności. Stara wiara odeszła lub dogorywa w Wiśle, w której teraz już nawet nie męski żel, lecz kobiecy żal króluje. Królestwo za konkretnych piłkarzy z jajami, oddałbym, gdybym tylko miał.
|
Stawianie tych grajków koło koszykarek uważam za straszną zniewagę dla dziewczyn. Uważaj Kocie, bo jedziesz po cienkim lodzie i są podstawy do wytoczenia Ci procesu o zniesławienie. A co do spódniczek, zapewne niektórzy by ładnie się w nich prezentowali, a może niektórym nawet nie przeszkadzałyby w grze.
Co do Cupiała, to gość wydaje się być niereformowalny. Prędzej kolejny raz wymieni trenera, aniżeli tych pseudo-galacticos. Stara wiara odeszła, wrócił Żuraw - mega gwiazda, ale, jak można było się spodziewać nie w tej formie. Sobol, jak mówisz dogorywa, Baszcza, Głowy, Zienia już nie ma. Więc na kim tak na prawdę można oprzeć grę? Boukhari... Może na wiosnę. Reszta albo ma tłuste lata za sobą albo się po prostu nie nadaje.