Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 00:04
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Jak pech, to pech. Dzień przed wyjazdem - mając bilet - uszkodziłem na treningu kostkę i do Poznania nie pojechałem, a teraz to... Mecz jaki był każdy widział. Wyszliśmy przerażeni, zero gry. Amica była do zabiegania, do stłamszenia, a my co? Ni chuja! Prawda jest taka, że nasze grajki, to cipska w trykotach Białej Gwiazdy. Niestety ładne koszulki nie czynią z nich profesjonalistów. Żeby móc uważać się za takowych trzeba było się spiąć choć na połowę tego na, co spiął się zespół Amiki. Bynajmniej nie przemawia przeze mnie gorycz przegranej i gorycz piwa - ot, takie moje zdanie. Szkoda, że spotkania z Lechią i Widzewem zaciemniły nam obraz sytuacji. Jesteśmy słabi, słabsi niż Amica. Czy to personalnie, czy to przede wszystkim psychicznie. Widać im wystarczyła obecność zagranicznych gości na tym meczy, którzy zapewne się pojawili oraz nowego trenera (?). Mam nadzieję, że tak, jak życzył sobie tego Marian Machowski, przed derbami tych pedałów odwiedzi delegacja kibiców.
Przypomnę, że już latem, podpowiadałem Basałajowi zakup spódniczek adidasa zamiast spodenek, przewidując ich potrzebę zakupu, bo ja nie mam już ochoty rozmawiać z tymi ludźmi, nawet przed kolejną katastrofą z Pasami, gdyż nasze piękne na zewnątrz koszykarki, przy tych ludziach, to charakterni faceci, którym rękę człowiek podaje z wielką przyjemnością, podczas gdy z nimi, człowiek nie wie czego się spodziewać....... .

Żebyście wszyscy wiedzieli, jak bardzo i długo już czekam, na wymianę przez Cupiała, nie kolejnego trenera, prezesa czy dyrektora sportowego, ale właśnie te nasze piłkarskie konieczności. Stara wiara odeszła lub dogorywa w Wiśle, w której teraz już nawet nie męski żel, lecz kobiecy żal króluje. Królestwo za konkretnych piłkarzy z jajami, oddałbym, gdybym tylko miał.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 00:19.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując